Ηράκλειο: Εικόνες εγκατάλειψης εκθέτουν τον Αυγενάκη: Εκατ. € για έργα στην άμμο, αλλά το γειτονικό γήπεδο διέλυσε… (βίντεο)

Μπορεί ο κύριος υπουργός (Λευτέρης Αυγενάκης) να πετάει συνεχώς φούμαρα για να τρώνε σανό οι “υπήκοοι”, αλλά δεν μπορεί να τους ταΐσει και όλους… Μπορεί να κάνει γραφικές αναφορές για… πίστες ράλι, μότο κρος (ή κάτι τέτοιο) στο (εν λειτουργία και για πολλά χρόνια ακόμα) αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” χωρίς φυσικά να ρωτήσει κανένα ή να έχει δει εαυτόν “μικρό Μωυσή” που μπορεί να μοιράζει (από πού άραγε, γιατί εδώ φεύγουμε από τα γραφικά…) εκατομμύρια για τους “παράκτιους αγώνες” στον Καρτερό, όμως η πραγματικότητα είναι τραγική και τον εκθέτει.

Εκεί που δίνει τα εκατομμύρια για τα “έργα” στην άμμο του Καρτερού, εκεί δίπλα είναι το γήπεδο της ιστορικής Α.Ε. Κατσαμπά. Δείτε λοιπόν ένα χθεσινό βίντεο από το youtube για την κατάντια ενός γηπέδου που θα μπορούσε να εξυπηρετεί όχι μόνο την ΑΕ Κατσαμπά αλλά και πολλές άλλες ερασιτεχνικές ομάδες. Με αυτά δεν ασχολείται ο κύριος υπουργός… Έχει φαραωνικά σχέδια, με ξύλινα πόδια και μάλιστα στην άμμο, τα οποία πάντως μπορεί να κοστίζουν πολλά εκατομμύρια από το δημόσιο χρήμα…

Αυτό που έχει δείξει ότι δεν το πολυπολογίζει…

Θυμηθείτε, κι ας μα το “κόβει” το facebook:

Πάρτι Αυγενάκη με το δημόσιο χρήμα: Eκλογική εκστρατεία με χρήμα του κράτους! – Σπατάλη 10δων χιλιάδων € μόνο τον Απρίλιο! (έγγραφα)

Όχι τόση Δημοκρατία ρε παιδιά: To facebook απαγόρευσε ανάρτηση του Candiadoc για το πάρτι Αυγενάκη με το δημόσιο χρήμα!

Ας δούμε τώρα το βίντεο που εκθέτει πρωτίστως τον κύριο υπουργό… Εικόνες που θλίβουν και εξοργίζουν… (βίντεο Νικόλαος Σωμαράκης)

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί